Vi spenderar årligen ca 38 miljarder kronor på marknadsföring i Sverige.

Hälften av marknadsföringen sker via Internet. Men marknadsavdelningar i små och medelstora företag består ofta bara av enstaka personer. Att hinna med planering, genomförande och uppföljning av både marknadsföring och medieköp är en stor utmaning. Många marknadschefer upplever att de inte alltid vet om de fick ut önskat resultat från sina kampanjer.

Utvalda kanaler

Du är med och formar vårt verktyg steg för steg.

Adgrabber bygger en dashboard med integrerad e- handel, som hjälper marknadschefer att få bättre översikt över sina kampanjer. Vi bygger plattformen i Node.js för backend och Vue för frontend, använder Bootstrap och andra bibliotek för att så snabbt som möjligt få fram fungerande prototyper. Vi jobbar i små iterationer efter Lean-modellen och försöker testa av leveranserna kontinuerligt på våra kunder och anställda.

😊

let you = [kind, smart];

Vi söker dig som har något års erfarenhet av projekt i Javascript, Node.js och Vue.js. Om du dessutom är duktig på HTML5 och CSS3 är det en bonus. Du är ordningsam och strukturerad. Du är ödmjuk och har lätt att jobba i team, committar ofta och både lyssnar och bidrar i dialogen om kodstandard och struktur. Du tar egna initiativ och arbetar självständigt, vi litar på dig och din kompetens.

Luke eller Yoda?

En smart person sa en gång att det egentligen bara finns två typer av människor, Luke Skywalker eller Yoda. Vi ser gärna att kunden får vara hjälte, så att vi på Adgrabber kan vara Yoda som sitter på axeln och hjälper till.

För att få jobbet behöver vi ett arbetsprov eller exempelkod från dig, där det framgår att du har skrivit koden. Har du en Github med några projekt är det meriterande. Skicka gärna med en förklaring på hur du jobbat.

Skicka din ansökan till info@adgrabber.com

Sista ansökningsdag är 31 maj 2019.

Adgrabber är ett företag som bygger digitala verktyg för marknadsföring och medieköp. Vi startade i augusti 2018 och är för tillfället 8 anställda. Vi har kontor i Stockholm och Jönköping men jobbar väldigt flexibelt och älskar frihet under ansvar. Välkommen med din ansökan!

Ta kontroll över dina kampanjer

Få komplett översikt på alla din medie- och marknadsföringsköp med vår plattform. Med Adgrabber kan du både jämföra priser och leverantörer, lägga beställningar och följa upp kampanjer i realtid. Det är ett komplett verktyg som ger dig total kontroll på dina medieköp.