Vi förenklar marknadsföring, vill du också det?

Du trivs bra på ditt jobb, vi vet. Om du inte trivdes hade du bytt för länge sedan. För du är inte den som sitter still och väntar på bättre tider. Men visst är det ändå något som börjat skava lite? Du känner dig lite låst, du kommer inte längre produktmässigt just nu. Därför ser du dig om efter nytt jobb, och vi vet att du verkligen kommer att gilla Adgrabber. Vi har det du saknat. Du kommer att kunna erbjuda dina kunder hela mediespektrat. Enkelt, smidigt och till bäst pris.

Utvalda kanaler

Vad du kommer göra på Adgrabber:

Eftersom du redan jobbat med affärsutveckling och sälj, så har du koll på den biten. Det som skiljer ditt arbete på Adgrabber från det du gör idag är främst att Adgrabber är så mycket enklare. Du arbetar med vår dashboard, som är ny i sitt slag och som gör medieköp och marknadsföring enkelt – både för dig och för kunden.

🤝 😎 💵

För att vara framgångsrik
hos oss tror vi att du:

Tar ansvar för din egen prestation och har både mod och eget driv.

Trivs att jobba i högt tempo med snabba växlingar.

Är en erfaren säljare och vill erbjuda dina befintliga kunder en smartare lösning.

Sarah Sinclair

Vilka vi andra är?

Adgrabber består idag av åtta framåtlutade individer som uppskattar fart och utveckling. Vi är ett snabbfotat företag som bryter ny mark med siktet inställt på toppen inom vår genre. I teamet finns redan flera av Sveriges bästa säljare. Om du tror att du passar in hos Sveriges snabbast växande bolag som förenklar marknadsföring, visa vad du går för och sälj in dig själv till oss. Må bäste säljare vinna.

Ansök omgående genom att skicka ett mail med bifogat CV och personligt brev till mig på sarah@adgrabber.com. Skriv ”Adgrabberkonsult [och ort du söker till]” i ämnesraden. Och du, vänta inte med att skicka in din ansökan, då hinner någon annan före.

Din lön kommer bestå av både en fast och en rörlig del.
Sista ansökningsdag 30 juni.

Adgrabber är ett företag som bygger digitala verktyg för marknadsföring och medieköp. Vi startade i augusti 2018 och är för tillfället 8 anställda. Vi har kontor i Stockholm och Jönköping men jobbar väldigt flexibelt och älskar frihet under ansvar. Välkommen med din ansökan!

Ta kontroll över dina kampanjer

Få komplett översikt på alla din medie- och marknadsföringsköp med vår plattform. Med Adgrabber kan du både jämföra priser och leverantörer, lägga beställningar och följa upp kampanjer i realtid. Det är ett komplett verktyg som ger dig total kontroll på dina medieköp.